DKK Faaborg

Ringtræning d. 18.11. kl. 13.30 indendørs


Dato og tid

Søndag d. 18. november 2018 kl. 13:30 til 14:30

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 17. november 2018 kl. 12:30

Sted

Forum Faaborg
Sundvænget 4-8
5600 Faaborg
Denmark

Arrangør

DKK Faaborg
+45 61694812
info@dkk-faaborg.dk

RINGTRÆNING indendørs i Annekshallen.

Vi du gerne øve dig inden du skal til en udstilling med din hund - så er det godt at komme til ringtræning. Vi taler lidt om, hvad der sker til en udstilling og du får træning og gode råd til at vise din hund frem. Hunden skal trave og stå og acceptere at blive undersøgt af dommeren.

VIGTIGT at tilmelde! Der er kun begrænset antal pladser - og ved færre end 5 tilmeldinger dagen før, kan der blive aflyst. 

Instruktør og yderligere info: Lone Pedersen, tlf. 6169 4812

Indtast oplysninger og betal med Dankort.

FLERE TILMELDINGER: Du kan lægge denne tilmelding i kurv - vælge forside - og taste en tilmelding mere, inden du går til betaling.

HVOR:
Indenfor i annekshallen, Forum Faaborg.
Kør helt om bagved (højre rundt), her kan du parkere og lufte din hund. Der er træning i hallen i timen før - vi kan komme ind i hallen ca. kl. 13.15 og træningen starter 13.30.

VIS HENSYN:
Tør din hunds poter, hvis det er pløret udenfor. Tag selv indendørssko med. Uheld skal tørres op, så hav også klud eller køkkenrulle med. 

KRAV FOR DELTAGELSE:
Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub for at deltage i ringtræning. Er du ikke allerede medlem, så skriv 000 som medlemsnummer - og læg din holdtilmelding i kurv - gå så til forsiden og indtast en bestilling af enten medlemskab for et helt år  eller et kortere prøvemedlemskab.

Hunden skal være vaccineret iht. DKK´s krav. Og hundens ansvarsforsikring skal dække i en træningssituation. Tjek dette med dit forsikringsselskab. Hos nogle dækker en alm. hundeforsikring til træning, hvor der ikke indgår figuranttræning, - hos andre kræves en udviddet ansvarsforsikring.

 

 Persondatapolitik
Ved tilmelding accepterer du, at DKK Faaborg og NemTilmeld indsamler og opbevarer de oplysninger, du indtaster. DKK Faaborg bruger oplysningerne til planlægning af træningen samt regnskab. NemTilmeld skal iht. bogføringsloven gemme data for betaling med betalingskort. Oplysningerne videregives ikke til andre.

 

 

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

DKK Faaborg
+45 61694812
info@dkk-faaborg.dk